O nama

Sada već davne 1988. godine prošlog veka započeta je tada skromna proizvodnja kolača u porodičnoj kući u mirnom Vojvođanskom selu. Sve je počelo iz ljubavi prema kolačima koje su naše prabake i bake spremale i iznosile na trpezu. Uživanje u slatkim zalogajima i kvalitetnim kolačima hteli smo da prenesemo na mlađe generacije kao i da podelimo sa svima ostalima koji su željni dobrih starinskih poslastica pravljenih na tradicionalan način.

Krancla proizvodnja tradicionalnih kolača je dobila svoj novi izgled i podignuta je na novi nivo 2014. godine. Naši proizvodi se sada nalaze na trpezama i vitrinama širom naše zemlje. U proizvodnji na više od 500 kvadratnih metara pored članova naše porodice, rade naši verni pomoćnici, proizvođači kolača koji svojim trudom svakodnevno proizvode sveže štrudle, vanilice, bakine kolače, šapice, krancle i razne druge sitne kolače. U našem asortimanu možete naći preko 50 različitih vrsta kolača i gotovo sigurno je da možete napraviti vašu omiljenu kombinaciju koju želite da poslužite na vašoj bogatoj trpezi sa vašim najmilijima.

Ono što nas odlikuje i na šta smo posebno ponosni je to da su naše poslastice uvek sveže i nikada se ne zamrzavaju. U našim kolačima nema aditiva i sastojci koje stavljamo su iz domaće proizvodnje. Time obezbeđujemo da kolači iz naše radionice izlaze u izvornom starinskom izdanju i prepoznatljivom ukusu. Svi kolači se prave ručno po starim recepturama.
Izdvojili bi posebno naše štrudle koje proizvodimo sa makom, lešnicima, orasima i višnjama. Štrudle su bogato punjene nadevom i umotane u specifično testo koje nakon pečenja postaje rumeno. Sve štrudle koje stignu do vas su sveže pečene noć pre slanja.

Naše prodavnice

Pored online prodaje možete nas posetiti na naše dve prodajne lokacije u Novom Sadu, u ulici Jevrejskoj 18 i u Braće Ribnikara 25.

Dobro došli u Kranclin svet kolača.